Pánik Trump kampányrendezvényén Renóban

Pánik Trump kampányrendezvényén Renóban
Ki kellett menekítenie a biztonsági őröknek Donald Trumpot, a republikánusok elnökjelöltjét a Nevada állambeli Renóban tartott kampányrendezvényen, mivel egy tiltakozó, aki túl közel volt a pódiumhoz, megzavarta Trump beszédét.

Donald Trump épp beszélt, amikor egy, a támogatók közé beszivárgott tüntető miatt a biztonsági személyzet megjelent a színpadon, és gyorsan lekísérte az elnökaspiránst. A biztonságiak ezután leugrottak az emelvényről, azonosították és elkapták a demonstrálót – tudósított a Breitbart, amelyet a 888.hu idéz.

Miután a rendezvényt biztosították, Trump folytatta a beszédét.

Szombaton Hillary Clinton két, Donald Trump pedig három államban kampányolt. A két elnökjelölt a kulcsfontosságúnak ítélt szövetségi államokat kereste fel: Hillary Clinton Dél-Floridában és a pennsylvaniai Philadelphiában, Donald Trump szintén Floridában, majd Coloradóban és Nevadában kampányolt. Mindkét elnökjelölt a kisebbségi csoportokat, elsősorban a spanyolajkú közösségeket és a társadalom leszakadóban lévő rétegeit igyekezett megszólítani. 

Hillary Clinton Dél-Floridában először Miamiban, majd Pembroke Pines városkában a térség spanyolajkú és afroamerikai lakosságát győzködte, és a szakadó esőben - eltérve az előre megírt beszédtől - azt mondta híveinek: mindenki elnöke akar lenni, azoké is, akik nem rá szavaznak.