Együtt Laráért!

Együtt Laráért!
Gyermeknapi könyvvásárt rendeznek május 29-30-án, szombaton és vasárnap, 12 és 18 óra közt a kisbácsi ifjúsági ház udvarán (Cantonului utca 2 szám). A kicsiket játszótér várja felfújható csúszdával. Belépéskor minden gyerek kap egy Csíki chipset, egy üveg vizet és egy szélforgót/lufit.

Vasárnap, 30-án, 14-16 óra között lufis animátor és arcfestés is lesz. Tombolára kisorsolnak 2 db. 3D-s gyerekkönyvet, és 2 db. Szabó Magda-könyvet, összesen 4 szerencsés nyertessel. Minden elvásárolt 10 lej után jár egy szám ajándékba a tombolára! A könyvek mellett könyvjelzőt is lehet vásárolni. Plüssök, parfümök és piperecuccok között is lehet majd válogatni, illetve a helyszínen könyvadományt is el lehet helyezni.

A bevétel a kis Lara megsegítésére fordítják a kezdeményezők. A vér és csontvelő rákkal diagnosztizált kislánynak három éves terápiára van szüksége, amelyet tíz éves orvosi megfigyelés követ. Lara orvosi ellátása, kezelése az Amerikai Egyesült Államokban történik, költsége 1,5 millió amerikai dollár, ezt az összeget a család önerőből nem tudja előteremteni.