Egyelőre november 9-ig üzemel a Kolozsvár-Budapest repülőjárat
Vissza

Egyelőre november 9-ig üzemel a Kolozsvár-Budapest repülőjárat

A magyar érdekeltségű AeroExpress légitársaság bejelentése szerint a Kolozsvár-Budapest, illetve a Kolozsvár-Debrecen, valamint a Marosvásárhely-Debrecen járatok tesztidőszakát november 9-ig meghosszabbították.

A cég képviselői kiemelték: arra ösztönzik az érdekelteket, hogy használják ki az ünnepek adta lehetőséget, és október 31-november 9 időszakban bármelyik hétfői, szerdai és pénteki napra foglaljanak repülőjegyet Budapestre vagy Debrecenbe. Hangsúlyozzák: Kolozsvárról 50 perc alatt lehet eljutni a magyar fővárosba az AeroExpress járatával.

„Kéthónapos tesztidőszakunk végéhez közeledünk, és van egy jó hírünk. Amellett, hogy intenzíven dolgozunk a mielőbbi folytatáson, a dinamikusan növekvő érdeklődésre és az ünnepekre való tekintettel már ezt az időszakot is két héttel meghosszabbítjuk. Ne várakozzon a határon órákig, inkább élvezze a felhők feletti látványt. Erdély velünk csak egy óra távolságra van. Várjuk Önöket a fedélzeten!” – olvasható a légitársaság közleményében.

Mint ismeretes, a magyar érdekeltségű légitársaság szeptember 5-én indította a Kolozsvárt Budapesttel, illetve Debrecennel, valamint Marosvásárhelyt Debrecennel összekötő járatait.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Idejétmúlt a 8 óra munka, 8 óra pihenés?
Kolozs megyében apadt leginkább a ...
Három milliárd lej napelemrendszerek ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ