Várják a társulatok jelentkezését a WonderPuck fesztiválra

Szerte a világból várják a bábszínházak jelentkezését a nyolcadik WonderPuck Utcaszínházi Fesztiválra, amelyet szeptember 6-a és 8-a között szerveznek Kolozsváron és Szászfenesen

Jelentkezni e-mailben lehet a wonderpuckfestival@gmail.com címen, a kitöltött jelentkezési űrlappal és négy reprezentatív fényképpel a bemutatandó előadásról. A jelentkezés határideje május 15-e. További részletek olvashatók a kolozsvári Puck Bábszínház https://www.wonderpuck.eu honlapján.

Tavaly több mint 28 ezren vettek részt a szeptember 8-a és 10-e között megrendezett fesztiválon, ahol nemcsak bábelőadásokat lehetett megtekinteni, hanem zenés produkcióikat, óriásbábukat és gólyalábon közlekedő művészeket is, de akrobata-mutatványokkal, koncertekkel és műhelytevékenységekkel is várták az érdeklődőket. 

A WonderPuck fesztivál szabadtéri családoknak szóló rendezvény, amely több művészeti ágat ötvöz: színházat, zenét, táncot, videó animációt, képzőművészetet és népművészetet. A fesztivál ideje alatt olyan oktató és szórakoztató tevékenységeket szerveznek, amelyek nemcsak a gyerekeknek, hanem az egész családnak örömet szereznek. A belépés ingyenes.

A fesztivált a Puck Bábszínház mellett az Esua Egyesület szervezi a kolozsvári polgármesteri hivatallal, a városi tanáccsal, a Kolozs Megyei Tanáccsal, az Országos Kulturális Alapkezelővel (AFCN) és a Lions Klubbal közösen.