Új kalandszezon az Adrenalin Parkban!

Új kalandszezon az Adrenalin Parkban!
Mit csinálhatunk 2021 tavaszán, Kolozsváron, ha szabadtéri kikapcsolódásra, a természet közelségére és friss levegőre szomjazunk? Kellemes, könnyű sétára hívogat a könnyen megközelíthető Hója és a Bükk, a sportosabbak kerékpárral járhatják be a környező völgyeket és dombokat, mások a Tordai-hasadék pályáin próbálhatják ki a sziklamászást. Az Adrenalin Park pedig – Kolozsvártól alig 5 kilométerre, a Tordatúrhoz tartozó Kászolyon (Casele Miceşti) – az egész családnak aktív kikapcsolódást kínál.

Itt a totyogókat kedves kis játszótér fogadja, a kisgyerekek a nekik szánt kalandpályákon tanulhatják meg a felszerelés biztonságos kezelését és a drótköteleken való lesiklás technikáját, hogy egy-két év múlva a nagyobb gyerekekhez csatlakozzanak a közepes nehézségi szintű pályákon. A kamaszok már a felnőtt pályákat is teljesíthetik, kipróbálhatják a biztonságos fáramászást, a szabadtéri mászófalat, a 10-12 m magasról induló tiroli pályákat, de az óriáshintát is. A legjobb fizikai erőnlétben lévő, sportos fiatalokat várja a környék legnehezebb kalandpályája, az Extrém 13. A szépkorú nagytaták és nagymamák sétálhatnak a környező erdőben és csatlakozhatnak a család többi részéhez, ha a menedékház teraszán együtt szeretnének ebédelni vagy egy forró tea mellett figyelhetik az egyre ügyesebb, fák között mászkáló unokákat.

A Zergének becézett mobil mászófal bevetésen. Az Adrenalin Park csapata kérésre más helyszínre is kiszállítja a sokféleképpen használható eszközt.

Milyen eseményekre szolgál ideális helyszínként az Adrenalin Park?

Osztálykirándulások: Mint minden évben, a kis- és nagyiskolásokat szeretettel várja az Adrenalin Park csapata! Akár az Iskola Másként programra, akár osztálykirándulásra jelentkeztek, a kalandparkban személyre szabott programra számíthattok! 

Gyermekek születésnapja: A környék egyik lekedveltebb születésnap-szervezői idén is összetett programmal, kalanddal, mászkálással, szórakozással várják az ünnepeltet és meghívottjait.

Csapatépítő a kollégákkal: Egy év távmunka után mi lehet kellemesebb, mint a viszontlátás öröme és egy szórakoztató, tartalmas szabadtéri program? Az Adrenalin Parkban kis- és nagycsapatok számára, a járványügyi megszorítások betartása mellett szervezhettek tartalmas céges kiruccanásokat. Ehhez több olyan játék áll rendelkezésetekre, amely kitűnően használható akár kollaboratív, akár kompetitív játékokat terveztek: a Team Adventure pálya, amelyet 5-6 személyes csapatokban teljesíthettek, vagy a három oldalú mászófal. A mobil mászófal tavaly óta az egyik legnépszerűbb, máshol szervezett csapatépítőkre is kiszállítható szabadtéri játék. 

A Team Advenure Kolozsvár környékén egyedülálló, kifejezetten csapatépítő tevékenységre kialakított akadálypálya

Rendhagyó szabadtéri események: Az Adrenalin Park csapata arról tudósít, hogy vendégeik bármilyen alkalmat megragadnak, ha a szabadban, aktív kikapcsolódással ünnepelhetnek. A kalandpályákon szerveztek már legény- és leánybúcsúztatót, érettségi találkozót, nyugdíjazási ünnepséget, baráti összejöveteleket, szabadtéri edzéseket élsportolóknak, de még iskolai szülőértekezletet is!

Az Adrenalin Park idei játékai és szolgáltatásai

Az Adrenalin Park 2021-es kalandszezonjában a már ismert, népszerű játékokkal és néhány újdonsággal is várja vendégeit: • Kalandpályák gyermekeknek és felnőtteknek • Tiroli pályák gyerekeknek és felnőtteknek • Óriáshinta • Felfüggesztett pörgő-hinta • Fáramászás kialakított, noninvazív pályán • Jákob lajtorjája • Mászófal • Csapatépítő pálya • Csapatjátékok • Játszótér kisgyerekeknek • Szabadtéri teraszok • A kalandpark területén kialakított pihenőhelyek.

Kapcsolat és foglalás: További részletekért és foglalásért vegyék fel a kapcsolatot a kalandparkkal az az office@adrenalinpark.ro e-mail címen.