Rendszeres bukaresti járatokat indít Kolozsvárról a Hisky

Rendszeres bukaresti járatokat indít Kolozsvárról a Hisky
Rendszeres járatokat üzemeltet május 9-től Kolozsvár–Bukarest útvonalon, a kolozsvári Avram Iancu Nemzetközi Reptérről a HiSky légitársaság.

A román főváros felé hetente tíz járat indul hétfőtől péntekig reggel és este a következő menetrend szerint: Kolozsvárról hétfőtől péntekig naponta indul járat 8.20 órakor, de hétfőn, kedden és csütörtökön este 19.30 órakor és szerdán és pénteken 21.20 órakor is utazhatunk Bukarestbe légiúton. Visszafele hétfőtől péntekig reggelente 6.30 órakor indul járat Bukarestből, de hétfőn, kedden és csütörtökön 21.20 órakor, szerdán és pénteken pedig 19.30 órakor lehet a Hisky járatokkal utazni Erdély fővárosa fele.       
Az új légijárat lehetővé teszi, hogy az utasok kevesebb mint 50 perc alatt eljussanak Kolozsvárról Bukarestbe.  

„Nagyra értékeljük, hogy HiSky légitársaság a bukaresti járat kolozsvári reptérről való beindítása mellett döntött. Az rendszeres járatok kiegészítik a Tarom és a Blue Air légitársaságok ajánlatait, hiszen Bukarest az egyik legkeresettebb úticél. A járatok benindításával sokszínűbbé tesszük az utazási alternatívákat, és az sem elhanyagolható tény, hogy a verseny gyakran alacsonyabb jegyárakat eredményez – fogalmazott Viorel Federiga, az igazgatótanács elnöke és David Ciceo, a kolozsvári repülőtér vezérigazgatója.

A HiSky légitársaság 2021 áprilisától indít járatokat a kolozsvári nemzetközi repülőtérről az Amara Tour utazásszervezővel való partnersége révén. Menetrend szerinti járatokat üzemeltet Dublinba (Írország) és charterjáratokat Hurghadába (Egyiptom). Emellett charterjáratokat tervez a kolozsvári repülőtérről Antalya (Törökország), Monastir (Tunézia), Hurghada, Marsa Alam és Sharm El Sheikh (Egyiptom) célállomással.
A repülőjegyek megvásárolhatók, és további tájékoztatás kapható a www.hisky.aero oldalon.