Képregényt ajándékoz új regénye mellé Kondor Vilmos – töltsd le ingyen!

Képregényt ajándékoz új regénye mellé Kondor Vilmos – töltsd le ingyen!
A napokban megjelent legújabb regénye előestéjén különlegességgel lepte meg olvasóit közösségi oldalán Kondor Vilmos: az évekkel ezelőtt felkérésre készített, ám soha meg nem jelent képregényben az 1956-os Budapest elevenedik meg.

„2016 környékén keresett meg egy produkciós iroda, hogy hat magyar krimiszerző regényéből akarnak képregényt készíteni. Bevallom, én odavagyok a képregényekért, és nem föltétlenül a Sin Cityért, hanem az Amerikai istenekért vagy a TMZ-ért. Örömmel mondtam igent a felkérésre, és vállaltam el a sztori megírását, valamint a szövegek buborékba-passzítását is. A Budapest novemberben átdolgozása mind szöveg, mind rajz tekintetében kiválóan sikerült, de előttem ismeretlen okoknál fogva soha nem jelent meg, amit a mai napig bánok.” – közölte közösségi oldalán a krimiíró, akinek Második magyar köztársaság című új regénye (amelyben Nemes Albert nyomozó egy különc skót detektívvel együtt egy technikus gyilkosa után nyomoz) néhány nappal ezelőtt jelent meg, ígérete szerint mától az e-könyv változat is elérhető.

Az új regény megjelenése alkalmából ajándékba kínált teljes képregény letölthető a Kondor Vilmos Facebook-oldaláról is elérhető linken.

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

FORMÁK ÉS SZÍNEK VARÁZSA címmel Palkó Csaba festészeti és grafikai, valamint Palkó Ernő kerámiamunkáiból nyílik kiállítás ma, június 26-án 18 órától a Barabás Miklós Céh székházában (Farkas/Kogălniceanu 27. szám). A kiállítást Németh Júlia műkritikus mutatja be. A tárlat július 23-ig látogatható, keddtől péntekig 11 és 16 között.

KultSzínTér