Kizuhant egy páciens a kórház harmadik emeletéről
Vissza

Kizuhant egy páciens a kórház harmadik emeletéről

Belső vizsgálat indult a Szeben Megyei Klinikai Sürgősségi Kórházban, miután csütörtökön ismeretlen körülmények között kizuhant egy beteg az idegsebészeti osztály harmadik emeleti ablakán.
A kórház közleménye szerint a pácienst azonnal megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon intubálva fekszik.

Az idegsebészeti osztály főorvosa értesítette a balesetről a beteg hozzátartozóit. 'A kórház vizsgálatot indít a sajnálatos eset körülményeinek feltárására' - olvasható a közleményben.

Az intézmény tájékoztatása szerint a beteget koponyatöréssel utalták be kedden a kórházba, a sürgősségi ellátása utána az idegsebészeti osztályon kezelték. A férfi a beutalásakor eszméleténél volt, nem volt alkohol befolyása alatt. A kórteremben végig nyugodtan viselkedett, a kórházi személyzettel folyamatosan kommunikált.

A csütörtöki újabb CT-vizsgálat szerint állapota javult. Az aznapi orvosi vizit során is közlékeny és együttműködő volt, nem volt olyan tünete, ami különlegesebb óvintézkedéseket indokolt volna - tájékoztatott a kórház.

A Szeben megyei rendőrség szombat délben bejelentette, hogy kivizsgálják a történteket. Közleményükben kitértek arra is, hogy nem a kórház vezetőségétől, hanem a sajtóból értesültek a balesetről. 

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Újabb amerikai F-16-os harci repülők ...
Kelemen Hunor: a bizalmatlansági ...
Kórházépítés 740 millió euróval ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ