Év végi bulin a szamosújvári focicsapat lányai
Vissza

Év végi bulin a szamosújvári focicsapat lányai

Szokáshoz híven a Szamosújvári Atletic Olimpia klub vezetősége kiértékelte a labdarúgócsapatok idei szereplését.

Ha a IV. ligában szereplő fiúk esetében nincs mit ünnepelni (a kullogók között végeztek), a II. ligás női együttes azonban minden várakozást felülmúlt, és a 2. csoportban az őszi idény zárásakor a táblázat harmadik helyét foglalja el 20 ponttal, ugyanannyival, mint a második helyezett Kolozsvári Universitatea Olimpia Műegyetem CFF másodcsapata. Iulia Mera edzőnő tanítványai igazán kitettek magukért, és remek szerepléssel fejezik be az esztendőt. A teljesítményt meg is hálálták a klub vezetői, és kiértékelő ünnepségre hívták meg a játékosokat. A hagyományos bankettet a sétatér szélénél található vendéglőben rendezték, ahol a zene kíséretében mindvégig jó hangulat uralkodott.

Kilin Csaba klubelnök már a lányok megérkezésekor külön köszöntötte a sikerkovácsokat, akiknek ajándékcsomagot nyújtott át. Tavaly ilyenkor a labdarúgók fényképeit tükröző 2022-es falinaptárt is kaptak a keret tagjai, idén ugyancsak a lányok képeit ábrázoló határidőnaplóval térhettek haza. Természetesen, nem maradtak el az ilyenkor szokásos ajándékok sem, amelyeket igazán megérdemeltek a kisváros női labdarúgói. Következett a közös tánc, mindenki jól szórakozott a zene közepette. Közben az alakulat edzője kiértékelte minden játékos teljesítményét, közölve, hogy a tavaszi visszavágóra az előkészületeket már január közepén elkezdik a sétatéri pályán. Ha lesz lehetőség, nem marad el a hegyvidéki alapozás sem. Utoljára a közeli Széken töltöttek egyhetes táborozást az annak idején még a III. ligában szereplő gárda tagjai.

Az Atletic Olimpia női focicsapat a bajnokság első felét bronzérmes helyen zárta 20 ponttal és 28–8-as gólaránnyal, mérlege 6 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség.

Borítókép: Virággal fogadták a játékosokat


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csecsemőhalandóság: először csökken ...
Hat embert lelőtt egy fiatal nő egy ...
Jelentősen nőtt az elektromos ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ