Újra elérhető a kolozsvári magyar egyetemisták számára az A Kártya

Újra elérhető a kolozsvári magyar egyetemisták számára az A Kártya
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség idén 9. alkalommal tette elérhetővé a kolozsvári magyar egyetemisták számára a KMDSZ A Kártyát. A diákok online tölthetik le applikáció formájában, és pár kattintással regisztrálhatnak a készülékeiken.

A 2014-ben fizikai formában indult A Kártya célja jelenleg is az, amit az „Összekötjük Kolozsvárt!” mottója is igazol: találkozási pontot biztosít a kolozsvári magyar diákok számára azáltal, hogy kedvezményeket biztosít a különböző magyar szolgáltatóknál. Az applikációban a diákok nyomon követhetik az A Kártya partnereinek kedvezményeit, majd ezt felmutatva a helyszínen felhasználhatják kupon formájában. 

A folyton bővülő partnerek között szerepelnek kávézók, vendéglők, autószerelők, fodrászatok, de ugyanakkor kikapcsolódási lehetőségek is, mint például a Kolozsvári Magyar Opera, a Parapark, vagy más szabadidős programok. Az A Kártya csapata figyelt arra, hogy olyan partnereket biztosítson, akik támogatni tudják a kolozsvári magyar diákokat, valamint arra is, hogy a diákok tájékozódni tudjanak a kincses város nyújtotta magyar szolgáltatásai között. 

Az A Kártya megjelenését követően a kolozsvári magyar egyetemisták csak akkor vehetnek részt a KMDSZ szervezte rendezvényeken, ha rendelkeznek a diákigazolvánnyal. Így mind a KMDSZ Gólyabálon, mind a KMDSZ Téli Majálison és Diáknapokon szükségük lesz a diákoknak az A Kártya ID-ra, amit az applikációban megtalálnak. 

További információkat az A Kártya Facebook- és Instagram-oldalán találnak.