Az RMKT idén is megszervezi az Erdélyi Vállalkozói Iskolát

Az Erdélyi Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) idén is megszervezi a Erdélyi Vállalkozói Iskolát - olvasható a civil szervezet sajtóközleményében.

A dokumentum szerint az Erdélyi Vállalkozói Iskolát azért találták ki, hogy a fiatal vállalkozókban tudatosabbá tegyék a vállalkozás tervezését a fenntartható növekedési pálya érdekében. 

Közlik: a négyalkalmas képzésen felkért előadók, mentorok többek között abban segítenek majd, hogy a résztvevők felismerjék, milyen strukturális gondolkodásra, döntésekre van szükséged ahhoz, hogy helyt tudjanak állni a külső hatásokkal szemben. 

„Mindezt azért, hogy a céged, vállalkozási ötleted ne csak ötletszerű és rövidtávú tervek mentén fejlődjön, hanem helytálljon a válságok és krízisek idején is” - írják.

Szerintük ugyanakkor az innovatívan gondolkodók és a legígéretesebb kezdő vállalkozók közötti kapcsolat kialakítása, megerősítése és felépítése is legalább akkora fontossággal bír. A képzési alkalmak négy hétvégi elfoglaltságot jelentenek a résztvevők számára, így a munka és a cégvezetés mellett is vállalható programról van szó.

Részvételi feltételek: 
•    tulajdonosa vagy résztulajdonosa, vagy egy bejegyzett vállalkozásnak, amely nem régebbi, mint öt éves
•    társalgási szintű román nyelv ismerete
•  nagyjából tudod, hogy hová szeretnél fejlődni, csak valamilyen problémába ütközöl (de ez nem pénzügyi eredetű probléma) 
•  az EVI mind a négy hétvégéjén kötelező részvétel (amennyiben nem betegség vagy haláleset miatt hiányzol, a hétvége költségeinek rád eső részét meg kell térítened).

Jelentkezni február 9-ig lehet ide kattintva, ahol minden fontos információt megtudhatunk a rendezvényről.