Őszi árkedvezményes szolgáltatások a PRO MEDICAL kínálatában
Vissza

Őszi árkedvezményes szolgáltatások a PRO MEDICAL kínálatában

A PRO VITAM Orvosi Központ keretében, december 31-ig számos kedvezményes szolgáltatást igénybe vehetnek a páciensek, a rendelő őszi kampánya során.

50% árkedvezmény csontsűrűség mérésnél – DEXA

20% árkedvezmény ORVOSI KIVIZSGÁLÁS CSOMAGRA – kardiológia, cukorbetegség, ortopédia, onkológia, endokrinológia, gasztroenterológia

5% árkedvezmény a képalkotó vizsgálatoknál - komputertomográfia és MR

A vizsgálatok időpont egyeztetés alapján és a rendelkezésre álló helyek függvényében történnek.

A Promedical Diagnosztikai és Kezelési Központ küldetése, hogy személyre szabott, minden egyes beteg igényeinek megfelelő orvosi szolgáltatásokat nyújtson, a vizsgálatokat a lehető leghamarabb, a betegek várakozási ideje nélkül ütemezze, és az eredményeket a legrövidebb időn belül kiadja. A betegek szakorvosi konzultációkat, laboratóriumi vizsgálatokat és elemzéseket, munka-egészségügyi szolgáltatásokat, valamint a teljes speciális vizsgálatokat lefedő modern képalkotó orvosi részleget vehetnek igénybe (MR, CT, DEXA csontdenzitometria, digitális radiológia, ultrahang).

A Promedical ortopédiai-traumatológiai, gasztroenterológiai, belgyógyászati, kolonoszkópiai és emésztőszervi endoszkópiát is végez CAS-szerződés (az állami egészségbiztosítóval kötött szerződés) keretében.

A klinika keretében kiterjesztik és bővítik a Pro Vitam csapatának kutatásait is, amely nemzetközi kutatási és fejlesztési központként ismert.

Az őszi kampányról részleteket és előjegyzést a következő elérhetőségen kérhetnek: 0267 312 919 vagy 0728 114 900 / office@provitam.com www.provitam.ro

(X)

EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Közösen látogatta meg a NATO romániai ...
Útmutató az energiakártyákhoz. ...
Ciucă: büntetni kell a közbeszédben ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ